Volledig scherm
PREMIUM
Den Bosch. Het Annapark in Hintham ’s-Hertogenbosch © Olaf Smit

Geen draagvlak, toch bouwen in Annapark Hintham

HINTHAM - Tegen de komst van 36 huur(zorg)appartementen van woningcorporatie Zayaz op de plek van de voormalige basisschool de Vlieger in Hintham zijn geen bezwaren. Maar de bouw van nog eens 16 koopappartementen verderop in het Annapark stuit nog steeds op weerstand. 

In eerdere bijeenkomsten met onder andere ambtenaren en de wethouder spraken omwonenden duidelijke taal: Hoe kan de bestemming groen ineens veranderen? Er is geen draagvlak en toch gaat het door; Waarom juist in dit ene stukje groen? Het is juist dit stuk waarvan iedereen zegt: niet doen! Voor de Vlieger willen we meedenken, voor bebouwing in het Annapark niet. 

  1. Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsverkrachting: ‘Dit is ongelooflijk’
    PREMIUM

    Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsver­krach­ting: ‘Dit is ongeloof­lijk’

    DEN BOSCH - ,,Ongelooflijk’’, zegt de Bossche advocaat Pieter van der Kruijs over het in vrijheid stellen van acht Bossche jongeren die vorige week dinsdag werden aangehouden voor groepsverkrachting. De politie verrichtte de aanhoudingen vorige week dinsdag na meldingen door drie minderjarige Bossche meisjes over groepsverkrachtingen in een pand op Orthen in Den Bosch.