Burgemeester Jack Mikkers wordt geprepareerd voor de eerste eigen tv-uitzending van de gemeente Den Bosch. Rechts wethouder Van Olden, in het midden ambtenaar en presentator Jan de Wit.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Jack Mikkers wordt geprepareerd voor de eerste eigen tv-uitzending van de gemeente Den Bosch. Rechts wethouder Van Olden, in het midden ambtenaar en presentator Jan de Wit. © foto Marc Bolsius

Gemeente-tv in Den Bosch: ruim baan voor de burgemeester

DEN BOSCH - Bijzonder: de gemeente Den Bosch gaat twee maanden lang zelf tv-programma’s maken. Ruim baan voor de burgemeester en de wethouders, maar bij de eerste uitzending blijft het aantal kijkers zeer beperkt.   

 1. Den Bosch laten dokken en dan weer zelfstandig worden? Zo simpel gaat dat niet, Rosmalen
  PREMIUM
  column

  Den Bosch laten dokken en dan weer zelfstan­dig worden? Zo simpel gaat dat niet, Rosmalen

  Burgemeester Don Burgers als dictator Saddam Hoessein op pamfletten, bozerikken die stenen door de ruiten van het Bossche gemeentehuis widen gooien en gefrustreerde Rosmalense ambtenaren die archieven bij het oud papier zetten of door de versnipperaar haalden. Puur om de gemeente Den Bosch dwars te zitten. En och ja, er stond voortaan nu ‘Den Bosch’ in iemands paspoort in plaats van ‘Rosmalen’, wat érg!
 1. Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen
  Play

  Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen

 2. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen