Volledig scherm
PREMIUM
De docenten Peter Jacobs en Ellen den Hertog met vierdejaars student Daniëlle Loonen en eerstejaars Arie van Eck in de hal van HAS Hogeschool Den Bosch. © Roel van der Aa

HAS-studenten Daniëlle en Arie weten het zeker: zij willen boer worden

DEN BOSCH - Wie wil er in deze barre tijden nog studeren voor het boerenleven? Nou, Daniëlle en Arie dus. Ze zitten op de HAS, kennen geen twijfel en gaan thuis de boel overnemen. ‘Er is toekomst als boer’.

Allebei waren ze bij het boerenprotest op dinsdag 1 oktober op het Malieveld in Den Haag. Eerstejaars student Arie van Eck en vierdejaars Daniëlle Loonen. Met permissie van HAS Hogeschool Den Bosch. ,,De keuze van studenten om te gaan protesteren werd gerespecteerd door de school’’, vertelt de 17-jarige Van Eck, woonachtig in Everdingen. Die dag gaf vertrouwen. 

  1. Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsverkrachting: ‘Dit is ongelooflijk’
    PREMIUM

    Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsver­krach­ting: ‘Dit is ongeloof­lijk’

    DEN BOSCH - ,,Ongelooflijk’’, zegt de Bossche advocaat Pieter van der Kruijs over het in vrijheid stellen van acht Bossche jongeren die vorige week dinsdag werden aangehouden voor groepsverkrachting. De politie verrichtte de aanhoudingen vorige week dinsdag na meldingen door drie minderjarige Bossche meisjes over groepsverkrachtingen in een pand op Orthen in Den Bosch.