Volledig scherm
PREMIUM
Paas-assortiment bij Patisserie de Rouw in Vught. © Annemiek Steenbekkers/BD

Het wordt steeds gekker, ook met de paasdagen

DEN BOSCH/VUGHT - Met een goed gevuld chocolade-ei kom je er niet meer tegenwoordig. Pasen wordt meer en meer even uitbundig gevierd als kerst.

Mag ik van u drieëndertig Mollige mama’s? Om die bestelling op tijd klaar te hebben zijn ze bij Patisserie de Rouw in Vught extra vroeg begonnen. ,,Stond de klant nóg ruim een uur eerder dan afgesproken op de stoep’’, zegt Doris de Rouw. Maar goed, voor 33 keer een eivormige chocoladekip met drie kuikentjes à 37,50 euro per stuk willen ze best even gas geven. Dat stapje extra plus hun vakmanschap is waarmee ze zich onderscheiden.

  1. De Rijk is nog niet klaar met discussie over nazi-design
    PREMIUM

    De Rijk is nog niet klaar met discussie over na­zi-de­sign

    DEN BOSCH - Arthur Graaff , woordvoerder van de AFVN, bond van anti-fascisten, liep een tijdje terug in Den Bosch vanuit Het Noordbrabants Museum naar het Design Museum en zag dat recht tegenover het museum een oude synagoge staat. Hij zag er ook een gedenkplaat voor door de nazi's vermoorde joden in Den Bosch. ,,Daarover heeft Timo de Rijk in interviews nooit iets verteld. Voor mij was het toen duidelijk. We moeten ons stevig gaan verzetten tegen de expositie die De Rijk in zijn museum gaat houden.”