Volledig scherm
PREMIUM
Paas-assortiment bij Patisserie de Rouw in Vught. © Annemiek Steenbekkers/BD

Het wordt steeds gekker, ook met de paasdagen

DEN BOSCH/VUGHT - Met een goed gevuld chocolade-ei kom je er niet meer tegenwoordig. Pasen wordt meer en meer even uitbundig gevierd als kerst.

Mag ik van u drieëndertig Mollige mama’s? Om die bestelling op tijd klaar te hebben zijn ze bij Patisserie de Rouw in Vught extra vroeg begonnen. ,,Stond de klant nóg ruim een uur eerder dan afgesproken op de stoep’’, zegt Doris de Rouw. Maar goed, voor 33 keer een eivormige chocoladekip met drie kuikentjes à 37,50 euro per stuk willen ze best even gas geven. Dat stapje extra plus hun vakmanschap is waarmee ze zich onderscheiden.

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.