IPTCBron  roy lazet  Rosmalen;nl;25062015	Foodtrucks voor Hippe Happen Festival	roy lazet ;sale
Volledig scherm
PREMIUM
IPTCBron roy lazet Rosmalen;nl;25062015 Foodtrucks voor Hippe Happen Festival roy lazet ;sale © roy lazet

Hippe Happen Festival stopt er definitief mee: 'Tijd voor iets nieuws’

updateROSMALEN - De eerste jaren schoten de bezoekersaantallen nog door het dak, maar in 2018 sloeg het noodlot toe. Een verkleinde editie in 2019 volgde, en dat blijkt definitief de laatste te zijn geweest van het foodtruckfestival in de Groote Wielen, dat op het hoogtepunt 24.000 bezoekers trok.

Na vijf jaar stopt het festival met onder meer keukens op wielen, live muziek, dj’s en theater op het hoogtepunt, stelt organisator Paul Hazenberg. ,,Het is een prachtig festival dat wij vijf jaar met veel plezier hebben georganiseerd. We zijn ontzettend trots op wat we samen met anderen bereikt hebben, maar wij zetten er nu een punt achter. Tijd voor andere, nieuwe dingen.”

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.