Ballerina Marie Parrinet in actie op het niet-alledaagse ritme van een pruttelende tractor. Mayke Heessels(r) kan haar ogen niet geloven.
Volledig scherm
Ballerina Marie Parrinet in actie op het niet-alledaagse ritme van een pruttelende tractor. Mayke Heessels(r) kan haar ogen niet geloven. © Chris Korsten

Hoe zit het met die ballerina die op glazen danst en de ‘dode’ corona-kameel in Den Bosch?

DEN BOSCH - Een jonglerende 12-jarige, ballerina die óp wijnglazen op een eettafel staat, een ‘dode’ kameel: wat gebeurt er in hemelsnaam allemaal op het grasveldje aan de Bossche Hertog Hendriksingel waar normaal alleen baas en hond een rondje maken? 

  1. Na 14 jaar discussie kan ‘parel’ van een nieuw Theater aan de Parade door
    PREMIUM

    Na 14 jaar discussie kan ‘parel’ van een nieuw Theater aan de Parade door

    DEN BOSCH - De belangrijkste stap voor een nieuw Theater aan de Parade wordt genomen. De Bossche politiek steunt de plannen om na 14 jaar discussie akkoord te gaan met de sloop en bouw door het nieuwe bestemmingsplan goed te keuren. De meeste partijen accepteren de kleine wijzigingen in het plan, De Bossche Groenen en Gewoon ge-DREVEN vinden dat daarmee wethouder Huib van Olden wordt nagesproken. ,,U speelt met vuur, tegenstanders hebben nu de ruimte om bezwaar te maken’’, waarschuwde Sjef van Creij van Gewoon ge-DREVEN.