In de Bossche Korte Putstraat namen enkele horecabedrijven afgelopen zaterdag deel aan de demonstratieve opening. Het is onduidelijk of de horeca wacht op versoepeling of toch eerder opent.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Bossche Korte Putstraat namen enkele horecabedrijven afgelopen zaterdag deel aan de demonstratieve opening. Het is onduidelijk of de horeca wacht op versoepeling of toch eerder opent. © Marc Bolsius

Horeca eist ‘harde openingsdatum’: ‘Actiebereidheid zal groot zijn in Den Bosch’

ROSMALEN - ,,Op dit moment kunnen we onze ondernemers nog binnenboord houden, maar er moet wel een openingsdatum komen, want anders vrees ik dat er wellicht bedrijven opengaan.’’ Dat zegt Roy van Veghel, voorzitter van de afdeling Rosmalen (inclusief Nuland en Vinkel) van Koninklijke Horeca Nederland.

  1. Bekende Tiktokker Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooterongeval in de Dommel
    PREMIUM
    met video/update

    Bekende Tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooteron­ge­val in de Dommel

    DEN BOSCH - De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende Tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche café Lalalaa, de overleden Lucas Cornelissen. Hij was sinds een half jaar werkzaam in het café.