Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Illegale taxichauffeur (44) uit Den Bosch aangehouden in Bruchem

BRUCHEM/DEN BOSCH - De politie heeft zaterdagnacht een illegale taxichauffeur aangehouden. De 44-jarige man uit Den Bosch had zijn auto vol zitten met jongeren die van Den Bosch naar Zaltbommel moesten.

Agenten zagen rond 20.30 uur een auto rijden over de parallelweg bij Bruchem. Omdat de auto zo vol zat en de bestuurder steeds groot licht aan had, besloten de agenten de automobilist te laten stoppen.

Al snel bleek dat de bestuurder taxichauffeur speelde, zonder vergunning. Omdat het niet de eerste keer was dat de bestuurder gepakt werd voor het illegaal rijden, zijn de auto, het geld en beide telefoons van de automobilist in beslag genomen. 

  1. De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeentelijke grond

    De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeente­lij­ke grond

    DEN BOSCH - De Bossche Groenen wil een klimaatbos op een deel van de 685 hectare grond die de gemeente Den Bosch in eigendom heeft en verpacht. Dat kan samen met inwoners, maar ook door een plan te maken waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om te investeren en op die manier hun CO2-uitstoot te compenseren, schrijft Engeli Kummeling in een notitie die dinsdagavond tijdens de commissie Omgeving besproken wordt.