Het Koning Willem 1 College in Den Bosch heeft Jos van Kessel benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur.
Volledig scherm
Het Koning Willem 1 College in Den Bosch heeft Jos van Kessel benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. © Koning Willem 1 College

Jos van Kessel aan het hoofd van Koning Willem I College

DEN BOSCH - Jos van Kessel, bestuurder bij de CED-Groep, is benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur van het Koning Willem 1 College (KW1C) . Hij volgt Yolande Ulenaers op die afgelopen december na een jaar afzwaaide bij het regionaal opleidingscentrum in Den Bosch.

Het Koning Willem 1 College in Den Bosch heeft Jos van Kessel benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur.
Volledig scherm
Het Koning Willem 1 College in Den Bosch heeft Jos van Kessel benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. © Koning Willem 1 College Den Bosch / Bert Muller

Van Kessel is al een aantal maanden op interimbasis aan de slag bij het KW1C. Hij combineert die werkzaamheden met zijn rol van bestuurder bij de CED-Groep. Die organisatie zet zich in voor kansengelijkheid van kinderopvang tot mbo.

De komende maanden rondt Van Kessel zijn werkzaamheden bij de CED-Groep af en draagt ze over, zodat hij zich per 1 juni 2020 volledig kan richten op zijn functie bij het KW1C. De school verwacht binnenkort meer te kunnen zeggen over de selectie van een nieuw lid van het College van Bestuur.