Samen met elf andere vrouwen gaat de Bossche Kim Verstappen(23) de komende weken de strijd aan om de titel Miss Gay Holland 2020 te bemachtigen.
Volledig scherm
Samen met elf andere vrouwen gaat de Bossche Kim Verstappen(23) de komende weken de strijd aan om de titel Miss Gay Holland 2020 te bemachtigen. © Chris Korsten

Kim uit Den Bosch aast op titel Miss Gay Holland 2020: ‘Ik wil me inzetten voor de bestrijding van alle vormen van stigmatisering’

DEN BOSCH - Samen met elf andere vrouwen gaat de Bossche Kim Verstappen(23) de komende weken de strijd aan om de titel Miss Gay Holland 2020 te bemachtigen. De wedstrijd kent geen jurering. Degene met de meeste online stemmen is de uiteindelijke winnares. 

 1. Festivalorganisatoren willen Bossche toekomstvisie: ‘Is die er wel?’
  PREMIUM

  Festivalor­ga­ni­sa­to­ren willen Bossche toekomstvi­sie: ‘Is die er wel?’

  DEN BOSCH - Losjes, SMÈRRIG, Oranjekade Festival en Biergarten Brabant: zomaar wat evenementen die zich door de jaren heen afspeelden in en rond de Kaaihallen op de Tramkade. Het is maar de vraag of dat in de toekomst kan. De hallen worden het domein van de skaters van World Skate Center (WSC). Festivalorganisatoren gaan op zoek naar iets anders en hopen dat de gemeente Den Bosch met een toekomstvisie komt voor evenementen in de stad.
 1. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

 2. Twee geparkeerde auto's gaan in vlammen op in Tiel
  Play

  Twee geparkeer­de auto's gaan in vlammen op in Tiel