Samen met elf andere vrouwen gaat de Bossche Kim Verstappen(23) de komende weken de strijd aan om de titel Miss Gay Holland 2020 te bemachtigen.
Volledig scherm
Samen met elf andere vrouwen gaat de Bossche Kim Verstappen(23) de komende weken de strijd aan om de titel Miss Gay Holland 2020 te bemachtigen. © Chris Korsten

Kim uit Den Bosch aast op titel Miss Gay Holland 2020: ‘Ik wil me inzetten voor de bestrijding van alle vormen van stigmatisering’

DEN BOSCH - Samen met elf andere vrouwen gaat de Bossche Kim Verstappen(23) de komende weken de strijd aan om de titel Miss Gay Holland 2020 te bemachtigen. De wedstrijd kent geen jurering. Degene met de meeste online stemmen is de uiteindelijke winnares. 

 1. FC Den Bosch supporters op de bres voor de stad, overwegend rustige avond in Oost-Brabant
  PREMIUM
  video

  FC Den Bosch supporters op de bres voor de stad, overwegend rustige avond in Oost-Bra­bant

  DEN BOSCH - Ruim dertig supporters van FC Den Bosch staan dinsdagavond rond 19.00 uur op de uitkijk bij de Bartenbrug. Ze wachten daar eventuele relschoppers op die het centrum van Den Bosch mogelijk weer willen verbouwen. De fans van de FC zouden zich hebben verspreid. Er staan volgens de FC ook supporters bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het centrum van Rosmalen en in Empel/De Maaspoort. Na 21.00 bleek het eventuele relschoppers genoeg te hebben afgeschrikt. Het bleef rustig in de stad.
 2. Burgemeester kondigt noodverordening af voor grote delen van Den Bosch, Helftheuvel ontruimd
  PREMIUM

  Burgemees­ter kondigt noodveror­de­ning af voor grote delen van Den Bosch, Helftheu­vel ontruimd

  DEN BOSCH - Het blijft onrustig in Den Bosch. De Helftheuvel is dinsdag vroeg in de middag ontruimd wegens signalen vanuit de wijk dat mensen op weg zouden zijn naar het winkelcentrum. De nabijgelegen supermarkt Aldi sluit voortijdig zijn deuren. Diverse scholen, waaronder Helicon, sturen leerlingen naar huis. Lessen worden online voortgezet. Een Bossche kinderopvang heeft ouders opgeroepen hun kinderen voor 14.30 uur op te halen in verband met onrust in de wijk. In Rosmalen worden winkels dichtgetimmerd. Vanwege de groeiende dreiging heeft burgemeester Jack Mikkers een noodverordening afgekondigd voor grote delen van Den Bosch.
 1. Hoogwater in aantocht: wild gaat op weg naar droge voeten
  Play

  Hoogwater in aantocht: wild gaat op weg naar droge voeten

 2. Politie toont beelden relschoppers in Opsporing Verzocht
  Play

  Politie toont beelden relschop­pers in Opsporing Verzocht