Volledig scherm
Lichaam gevonden in sloot Den Bosch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Lichaam van man gevonden in sloot Den Bosch

DEN BOSCH - De politie heeft woensdagmorgen een lichaam gevonden in een sloot in Den Bosch. Het gaat om een man van middelbare leeftijd.

Het stoffelijk overschot werd gevonden in het water bij de kruising van de Larenweg en de Maaspoortweg, ter hoogte van de bushalte.

Ook heeft de politie een fiets gevonden in het water, maar het is nog niet duidelijk of de fiets van de aangetroffen man is.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.

  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.