Volledig scherm
Agent in arm gebeten in Den Bosch © Twitter/Wijkag_DBCentru2

Man gaat ‘compleet door het lint’ bij aanhouding in Den Bosch en bijt agent in de arm

DEN BOSCH - Een 27-jarige man is dinsdagochtend opgepakt in Den Bosch nadat hij meerdere verkeersovertredingen beging. Bij zijn aanhouding verzette hij zich flink en beet hij in de arm van een agent.

Dat meldt wijkagent Marc de Wit op Twitter.

‘Gelukkig had mijn collega een shirt aan met lange mouwen zodat er geen hap uit zijn arm is gebeten’, schrijft de wijkagent op Twitter na het incident. 

De 27-jarige man reed in zijn auto meerdere keren tegen het drukke verkeer in. Agenten wilden hem daarom aanhouden maar daarbij verzette hij zich hevig. Het schuim zou op zijn mond hebben gestaan en hij beet een van de agenten in zijn arm. ‘De man ging volledig door het lint’, aldus wijkagent De Wit.

Er is speeksel afgenomen van de man omdat gedacht wordt dat hij drugs had gebruikt.

  1. Eerbetoon aan levenskunstenares Bianca Tanganda: mystieke inkijkjes in de ziel

    Eerbetoon aan levenskun­ste­na­res Bianca Tanganda: mystieke inkijkjes in de ziel

    Zinsbegoochelende ogen die je diep in het onderbewuste raken. De Bossche kunstenares Bianca Tangande schilderde graag ogen. Spiegels van de ziel als poort naar een ultieme kunstbeleving. Want Tangande had een onverzadigbare honger naar alles wat kunst ademde. Van performances en tekenwerk, tot schilderijen en textielkunst. Een levensgenieter die met flair en ruimhartigheid iedereen wilde enthousiasmeren voor de kunsten.