Volledig scherm
Man mishandeld op parkeerplaats Helftheuvelpassage Den Bosch © Streetview

Man in elkaar geslagen op parkeerplaats Helftheuvelpassage Den Bosch

DEN BOSCH - Een groep mannen heeft zondagavond een man mishandeld op een parkeerplaats van een supermarkt aan de Helftheuvelpassage in Den Bosch. Het slachtoffer en de daders zijn daarna vertrokken. De politie heeft een van de mannen opgespoord, maar is nog op zoek naar de andere betrokkenen. 

Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van een getuige, die de mishandeling gezien had. Vermoedelijk stapten drie mannen uit een grijze auto en mishandelden een man op de parkeerplaats. ,,Het is nog onduidelijk of het slachtoffer ook uit die auto kwam of dat hij daar al was”, zegt een woordvoerder van de politie.

Slachtoffer onbekend

Zowel het slachtoffer als de groep mannen is daarna vertrokken. Daarom is volgens de politie nog veel onduidelijk over wat er precies gebeurd is. Een van de mannen werd opgespoord, omdat de getuige het kenteken van de auto had onthouden. Hij is gehoord door de politie. ,,Wij vergelijken zijn verklaring en die van de getuige.” 

De politie is op zoek naar het slachtoffer en de rest van de inzittenden uit de auto. Ook hoopt de politie dat andere getuigen zich melden. 

 1. Monumentenvoorzitter Van Beers: ’Tranen in de ogen bij wat er níet in Den Bosch gebeurt’
  PREMIUM

  Monumenten­voor­zit­ter Van Beers: ’Tranen in de ogen bij wat er níet in Den Bosch gebeurt’

  DEN BOSCH - Stevige uitspraken vorige week van voorzitter Henk van Beers van de Stichting 's-Hertogenbossche Monumentenzorg. In zijn State of the Monument verweet hij het stadsbestuur ’stroperigheid en taaie besluitvorming’. ,,Is hier sprake van een zekere matheid? Heerst die binnen de boezem van ons college? Of is dat enkel schijn? Is het zorgvuldige doordachtheid, die trage besluitvorming, of heeft het iets weg van een tikkeltje politieke lamlendigheid?’’
 2. Laatste zusters Carolus Borromeus doen na bijna 150 jaar in Den Bosch het licht uit

  Laatste zusters Carolus Borromeus doen na bijna 150 jaar in Den Bosch het licht uit

  DEN BOSCH - Ze stonden bijna 150 jaar geleden aan de wieg van de ziekenhuiszorg in Den Bosch. Nu verlaten de laatste drie zusters van de H. Carolus Borromeus de stad. Zuster Emmanuela blijft er redelijk nuchter onder. ,,We hadden best nog wat jaren kunnen blijven hier. We hadden het goed naar onze zin. Maar ik ben blij dat we zélf de beslissing kunnen nemen om te verhuizen; we hebben zelf aan de generaal-overste aangeboden om het te verkopen.”