Volledig scherm
Ongeval in Vught. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Motorrijder gewond bij ongeval Vught

VUGHT - Een motorrijder is zaterdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een ongeval op de Boslaan in Vught. De motorrijder kwam ter hoogte van een van de weg versmallingen aan de Boslaan ten val met zijn motor. 

De man die de motor bestuurde raakte bij het ongeval gewond. Hij liep onder anderen een beenbreuk op bij het ongeval. Twee ambulances kwamen ter plaatse . De weg was na het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer.

De man kwam met zijn motor uit de richting van Cromvoirt en reed in de richting van de N65. Vermoedelijk heeft man moeten remmen bij een van de wegversmallingen en is daarbij ten val gekomen. De motor liep bij het ongeval flinke schade op.

Volledig scherm
Ongeval in Vught. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
  1. Restaurant Croy sluit snel restaurant  in Den Bosch: ‘Zaak loopt minder goed dan verwacht’
    PREMIUM

    Restaurant Croy sluit snel restaurant in Den Bosch: ‘Zaak loopt minder goed dan verwacht’

    DEN BOSCH - Restaurant Croy, gevestigd aan de Pettelaarse Schans in Den Bosch, sluit zondag voorgoed de deuren. Bedrijfsmakelaar Ries Willems die op zoek is naar een nieuwe huurder zei onlangs in het Brabants Dagblad dat ze zaak ‘minder goed loopt dan verwacht’. Volgens hem eindigt het huurcontract pas in november. ,,Maar gezien de kosten vindt de huurder het beter om eerder te stoppen.’’