Sanne van der Steen met haar dochters Mila(9) en Suze(5) en partner Ferry van Reede
Volledig scherm
Sanne van der Steen met haar dochters Mila(9) en Suze(5) en partner Ferry van Reede © Chris Korsten

MS Motion Den Bosch levert voorlopig ruim 39.000 euro op

DEN BOSCH - Veel aspecten rondom de (vooralsnog) ongeneeslijke en 'zenuwslopende' ziekte Multiple Sclerose(MS) zijn in nevelen gehuld. Geld voor onderzoek is daarom hard nodig. Het Nationaal MSfonds organiseert onder meer al sinds 2014 het hardloop- en wandelevenement MS Motion. Voor het eerst op deze zondag ook in Den Bosch. Dat leverde gelijk een mooi bedrag op, met een voorlopige tussenstand van ruim 39.000 euro.

 1. Grote internationale actie tegen drugsbende: 18 aanhoudingen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

  Grote internatio­na­le actie tegen drugsbende: 18 aanhoudin­gen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

  DEN BOSCH/KERKDRIEL - De politie van Den Haag heeft woensdagochtend samen met de politie in Spanje en België een grote internationale actie gehouden tegen een crimineel netwerk dat handelde in drugs. Er zijn invallen gedaan op tientallen locaties in Nederland, Spanje, België, Hongarije en Slowakije. Ook aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch en aan de Bulkseweg in Kerkdriel was de politie aanwezig.
 2. Afdak boven entree Theater aan de Parade was niet de moeite waard, sloop eerder melden was handiger geweest
  PREMIUM

  Afdak boven entree Theater aan de Parade was niet de moeite waard, sloop eerder melden was handiger geweest

  DEN BOSCH - Voor de sloop van het afdak boven de entree van het Theater aan de Parade in Den Bosch was geen sloopvergunning nodig omdat het een ondergeschikt onderdeel van het gebouw is. ,,En door de sloop ontstaat er geen ruimte of gat in het gebouw in het beschermd stadsgezicht, want dan is wél een vergunning nodig.’’ Wethouder Huib van Olden blijft er bij dat de juridische regels gevolgd zijn, maar voegt er ook aan toe dat het ‘handiger was geweest om de sloop eerder te melden’.