Volledig scherm
PREMIUM
Marlies Verbruggen had haar hockeystick in de zomer van 2018 nog maar net aan de wilgen gehangen, toen de oud-speelster van HC Den Bosch plotseling besloot een contract te tekenen bij het Spaanse Real Club de Polo in Barcelona © Marc Bolsius

Nieuw hockey-avontuur in Spanje: ‘Ik kan nu veel beter loslaten’

DEN BOSCH/BOXTEL - Hockeyster Marlies Verbruggen verraste vorig jaar iedereen door bij een Spaanse club te gaan spelen. Daarvan heeft de Boxtelse nog steeds geen spijt.

Marlies Verbruggen had haar hockeystick in de zomer van 2018 nog maar net aan de wilgen gehangen, toen de oud-speelster van HC Den Bosch plotseling besloot een contract te tekenen bij het Spaanse Real Club de Polo in Barcelona. Daarmee ging de inmiddels 30-jarige Boxtelse nog een keer een ongewis avontuur aan. Hoe is het een jaar later?

  1. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
    PREMIUM

    Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

    Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”