Het nieuwe college van burgemeester en wethouders van Meierijstad. Vlnr achter: Menno Roozendaal, Rik Compagnie, Jan van Burgsteden, Jan Goijaarts en Johan van Gerwen. Op de voorgrond burgemeester Kees van Rooij en gemeentesecretaris Marijke Wilms.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe college van burgemeester en wethouders van Meierijstad. Vlnr achter: Menno Roozendaal, Rik Compagnie, Jan van Burgsteden, Jan Goijaarts en Johan van Gerwen. Op de voorgrond burgemeester Kees van Rooij en gemeentesecretaris Marijke Wilms. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Nieuwe college Meierijstad kan aantal plannen realiseren, maar blijft verder voorzichtig

SINT-OEDENRODE - Het lijkt erop dat de coalitiepartijen in Meierijstad in hun tweede bestuurstermijn een aantal grote projecten kunnen realiseren die al langer op de rol staan: gasloze wijken, Omnipark Erp en bestuurscentrum Sint-Oedenrode.

  1. Herdenking coronaslachtoffers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnipperde’ mis
    PREMIUM

    Herdenking corona­slacht­of­fers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnip­per­de’ mis

    DEN BOSCH - Beter laat dan nooit. Afgelopen november zou in de Sint-Jan een herdenkingsmis ter ere van alle (Brabantse) coronaslachtoffers worden gehouden. Die ging toen niet door vanwege een ernstige toename van het aantal besmettingen. Maar nu dat gevaar goeddeels is geweken, kon de mis zondagmiddag alsnog op de agenda worden geplaatst. In de praktijk kwam het herdenkingaspect slechts mondjesmaat uit de verf, aangezien er ook nog andere ‘agendapunten’ de revue passeerden.