Acht Bossche horeca-ondernemers hebben zich verenigd in de Jonge Horeca Ondernemers. Op de achterste rij staat voorzitter Niels Geers in het midden.
Volledig scherm
Acht Bossche horeca-ondernemers hebben zich verenigd in de Jonge Horeca Ondernemers. Op de achterste rij staat voorzitter Niels Geers in het midden. © De Vaste Clique

Nieuwe vereniging van Bossche horeca-ondernemers: ‘Zorgen voor een jong tegengeluid’

HORECANIEUWSDEN BOSCH -  Acht Bossche horecaondernemers hebben de krachten gebundeld in een nieuwe vereniging: Jonge Horeca Ondernemers (JHO). Zij hebben 'de handen ineen geslagen om gezamenlijk te communiceren,  evenementen te organiseren en te helpen met het oplossen van problemen’. 

 1. Manon Beernink laat in haar afstudeerfilm de eenzaamheid spreken: ‘Beeldende knuffel voor al die jongeren’
  PREMIUM

  Manon Beernink laat in haar afstudeer­film de eenzaam­heid spreken: ‘Beeldende knuffel voor al die jongeren’

  DEN BOSCH/BREDA - De eenzaamheid onder jongeren wordt niet zelden onderschat. Tijdens de lockdown is het probleem, dat altijd al bestond binnen de samenleving, beduidend groter geworden. Manon Beernink brengt binnenkort in het kader van haar afstuderen aan de kunstacademie een korte speelfilm, getiteld Leef Tijd, over het onderwerp uit. Een coming of age-film, geschoeid op een emotioneel-realistische leest.
 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan