Achter deze woning brandde in augustus een duivenhok uit.
Volledig scherm
Achter deze woning brandde in augustus een duivenhok uit. © Marc Brink/BD

Nog geen duidelijkheid over brandstichting in duivenhok Bossche Achtste Donk

DEN BOSCH - De politie weet nog steeds niet wie verantwoordelijk is voor de brand die op 9 augustus uitbrak in een duivenhok achter een woning aan de Bossche Achtste Donk. De politie zei al snel na de brand uit te gaan van brandstichting en wilde meer weten over twee scooterrijders die vlak voor de brand wegreden bij het huis. Maar een woordvoerder van de politie maakte woensdag bekend dat nader onderzoek niets heeft opgeleverd. 

 1. Zwartboek zegt veel over ellende die buurt ervaart van verslaafden: ‘Wij moeten zelf de poep en spuiten opruimen’
  PREMIUM

  Zwartboek zegt veel over ellende die buurt ervaart van verslaaf­den: ‘Wij moeten zelf de poep en spuiten opruimen’

  DEN BOSCH - Bewoners in de omgeving van de Novadic-Kentron-vestiging aan de Bossche Oranje Nassaulaan hebben een zwartboek van honderd pagina’s met app-berichten waarmee ze elkaar waarschuwen voor drugs- en alcoholverslaafden. Een greep uit de berichten spreekt boekdelen. ‘Ik kom net met mijn kind terug van school en zie voor mijn ogen de zoveelste drugsdeal gesloten worden.’ een andere buurtbewoner zegt ‘zojuist uitgemaakt te zijn voor k**jood’.
 2. Bossche verloskundige Jongmans geridderd voor geboortezorg rond Eindhoven

  Bossche verloskun­di­ge Jongmans geridderd voor geboorte­zorg rond Eindhoven

  DEN BOSCH/EINDHOVEN - Verloskundige Lidewijde Jongmans (64) uit Den Bosch stond in 37 jaar in het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven duizenden vrouwen en hun partners bij bij de geboorte van hun kind. Vrijdagmiddag nam ze afscheid en werd voor haar verdiensten voor de geboortezorg in de regio Zuidoost-Brabant geridderd. Burgemeeser Jack Mikkers van Den Bosch speldde haar in Veldhoven de versierselen op.