Als steuntje in de rug mochten Bossche horecaondernemers gebruik maken van extra terrasruimte. Dat kon onder meer op de Parade. Landelijk waren er steunpakketen. De horeca hoopt  nu op verlenging van de terugbetalingstermijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Als steuntje in de rug mochten Bossche horecaondernemers gebruik maken van extra terrasruimte. Dat kon onder meer op de Parade. Landelijk waren er steunpakketen. De horeca hoopt nu op verlenging van de terugbetalingstermijn. © Marc Bolsius

Noodkreet Brabantse horeca: verleng terugbetalingstermijn van belastingschuld

DEN BOSCH - ,,Voor veel ondernemers zijn de problemen nog lang niet voorbij. Het kabinet vraagt bijna iets onmogelijks.’’ Dat schrijven voorzitters van bijna 60 horeca-afdelingen in onder meer Rosmalen, Nuland, Vinkel,  Vught en Meierijstad in een brief aan het kabinet. Zij vragen de terugbetalingstermijn van 5 jaar jaar te verlengen naar 10 jaar.

  1. Herdenking coronaslachtoffers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnipperde’ mis
    PREMIUM

    Herdenking corona­slacht­of­fers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnip­per­de’ mis

    DEN BOSCH - Beter laat dan nooit. Afgelopen november zou in de Sint-Jan een herdenkingsmis ter ere van alle (Brabantse) coronaslachtoffers worden gehouden. Die ging toen niet door vanwege een ernstige toename van het aantal besmettingen. Maar nu dat gevaar goeddeels is geweken, kon de mis zondagmiddag alsnog op de agenda worden geplaatst. In de praktijk kwam het herdenkingaspect slechts mondjesmaat uit de verf, aangezien er ook nog andere ‘agendapunten’ de revue passeerden.