Volledig scherm
Stef (links) en Mats (rechts) Willems met hun persoonlijke OJC-plaatjes en voetbalplaatjesboek. © Tom Stroosnijder/OJC Rosmalen

OJC-spelertjes zijn plaatjes

ROSMALEN - Zo'n 500 kinderen gingen er in december speciaal voor op de foto: een voetbalplaatje waar ze zelf op staan. Stef (l) en Mats kregen de eerste exemplaren van hun plaatjes uit handen van OJC 1-speler Roel van de Sande, compleet met speciale verzamelalbums.

De plaatjes met lokale spelertjes van onder meer OJC Rosmalen zijn vanaf maandag bij de Jumbo in Rosmalen te vinden en zijn dan zo’n twee maanden verkrijgbaar. Bij besteding van tien euro, krijgt een klant een pakje van acht.

In de twee maanden dat de actie loopt, gaat de supermarkt nog een paar ruilmomenten organiseren. Data en tijden daarvan, worden later bekendgemaakt.

  1. Bobby Rust weg bij Noble Kitchen: ‘Niet bereid om te verhuizen’

    Bobby Rust weg bij Noble Kitchen: ‘Niet bereid om te verhuizen’

    DEN BOSCH - Chef-kok Bobby Rust (37) is weg bij het in Cromvoirt gevestigde restaurant Noble Kitchen van sterrenchefkok Edwin Kats (restaurant Noble in Den Bosch). Rust ging vorig jaar aan de slag in het naast de golfbaan gelegen bedrijf. Hij is intern opgevolgd door Tom Schoonus (ruim een jaar souschef in Noble Kitchen en bijna zes jaar souschef in Noble). Ook was Schoonus drie jaar werkzaam in restaurant Cordial (Oss).