Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de omleidingsroute naar het centrum van Den Bosch. Op de kruising Lagelandstraat-Graafseweg worden de verkeerslichten vervangen. © Olaf Smit

Omleidingsroute richting Zuidwal Den Bosch stopt abrupt, werk aan stoplichten zorgt voor lange rijen

DEN BOSCH - Op de eerste dag van de afsluiting van de Zuidwal in Den Bosch (tot en met 6 december) is het voor automobilisten een zoektocht om bij parkeergarage De Wolvenhoek en het Stadskantoor in het centrum van de stad  te komen. De oorspronkelijke omleidingsroute via de Aartshertogenlaan is maandagmorgen niet aangegeven. 

Automobilisten wordt nu gevraagd richting Bruistensingel en Zandzuigerstraat te rijden, maar daar houdt de omleidingsroute plotseling op. Op de Zandzuigerstraat staat geen enkel geel bord meer zodat de automobilist, als deze rechtdoor blijft rijden, bij de Rietveldenweg het spoor bijster raakt. 

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.