Nederland, Helvoirt, werkzaamheden aan de Torenstraat met vervanging van riolering en straatwerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Nederland, Helvoirt, werkzaamheden aan de Torenstraat met vervanging van riolering en straatwerk. © copyright Marc Bolsius

Onbereikbare kapsalon ‘t Smidje door werk aan Helvoirtse Torenstraat: ‘Dit is nog nooit voorgekomen’

HELVOIRT - De werkzaamheden aan de herinrichting Torenstraat Helvoirt verdienen niet de schoonheidsprijs. Aannemer Van Esch uit Cromvoirt begon goed maar de communicatie omtrent een gewijzigde planning met de bewoners is verre van optimaal. Bedrijven zijn onbereikbaar terwijl de veiligheid van bewoners in het geding komt.

 1. SP Vught wil om tafel over N65: ‘We moeten kijken hoe we de stikstofuitstoot kunnen terugdringen’

  SP Vught wil om tafel over N65: ‘We moeten kijken hoe we de stikstof­uit­stoot kunnen terugdrin­gen’

  VUGHT - De SP Vught wil opnieuw met de gemeenteraad om tafel over de N65. De partij wil dat de gemeenteraad zich uitspreekt over mogelijke aanpassingen van het herinrichtingsplan. ,,Je kunt niet in verkiezingstijd zeggen dat je elke gelegenheid zult aangrijpen om de plannen voor de reconstructie van de N65 te heroverwegen en dan deze uitgelezen kans geruisloos voorbij laten gaan”, stelt SP’er Dani Smith.
 2. Kransleggingen en toespraken voor Nationale Dodenherdenking: 4 mei staat weer in het teken van persoonlijk herdenken

  Kransleg­gin­gen en toespraken voor Nationale Dodenher­den­king: 4 mei staat weer in het teken van persoon­lijk herdenken

  DEN BOSCH/VUGHT - Videostreams en (lokale)televisie-uitzendingen van kransleggingen en herdenkingen. Toespraken van burgemeesters over ‘onze’ oorlogsslachtoffers via YouTube, FaceBook of de eigen site. De Nationale Dodenherdenking in Den Bosch, Vught en de Bommelerwaard krijgt vanwege het virus ook in 2021 net zoals vorig jaar een min of meer persoonlijk karakter.
 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn