Volledig scherm
PREMIUM
De rotonde bij hotel Vught (Bosscheweg/Vughterweg) is onveilig. Al jaren wordt gesproken over maatregelen maar die blijven vooralsnog uit. © Roy Lazet

Oplossing voor gevaarlijke ‘rotonde Van der Valk’ wordt zeker 2020

VUGHT - Omdat er voorlopig nog geen fietsbrug komt ter hoogte van de Postweg in Vught, wil de Vughtse gemeenteraad tijdelijke verkeersmaatregelen. 

De raad verzocht donderdagavond unaniem het college van burgemeester en wethouders bij de gemeente Den Bosch aan te dringen op maatregelen die (bijna) aanrijdingen en andere gevaarlijke situaties waarbij fietsers vaak het slachtoffer zijn, moeten voorkomen. 

  1. Man uit Den Bosch riskeert vijf jaar cel nadat hij kindje (2) mishandelde, peuter vocht 9 dagen voor zijn leven

    Man uit Den Bosch riskeert vijf jaar cel nadat hij kindje (2) mishandel­de, peuter vocht 9 dagen voor zijn leven

    KORTRIJK/DEN BOSCH - De 29-jarige man uit het Den Bosch die het tweejarig zoontje van zijn nieuwe partner uit het Belgische Bissegem in juni zodanig toetakelde dat het negen dagen in kritieke toestand was, riskeert vijf jaar cel. Het jongetje is ondertussen aan de beterende hand maar verblijft nog steeds in een revalidatiecentrum in Brussel. ”Het is nooit mijn bedoeling geweest om hem en zijn familie zoveel pijn te doen”, zei de man tegen de rechter.