Volledig scherm
PREMIUM
2019-07-11 15:17:27 ARNHEM - Marco Kroon (L) en partner Mirjam van den Hoven (R) komen aan bij de rechtbank voor de eerste zitting in de zaak tegen de drager van de Militaire Willemsorde. Kroon wordt vervolgd voor het aanvallen van een politieagent tijdens carnaval in Den Bosch. © ANP

Oud-commando Marco Kroon voelt zich erin geluisd door politie: ‘Kopstoot is een grote leugen’

VIDEODEN BOSCH/ARNHEM - Oorlogsheld Marco Kroon voelt zich behandeld als een terrorist. De kopstoot die hij een agent tijdens carnaval zou hebben uitgedeeld, is volgens hem een verzinsel.

Een eenvoudige mishandeling. Dat is waar deze zaak om draait. Een misdrijf dat elke politierechter normaal gesproken in een middag afdoet.

  1. Visboer Hans van der Heijden (61) stopt; na ruim een halve eeuw heeft Vught geen viswinkel meer
    PREMIUM

    Visboer Hans van der Heijden (61) stopt; na ruim een halve eeuw heeft Vught geen viswinkel meer

    VUGHT - Bloemen, champagne. Het was de afgelopen week aan het Moleneindplein in Vught een komen en gaan van klanten die afscheid kwamen nemen van visboer Hans van der Heijden (61). Een enkeling met tranen in de ogen. De Erpenaar heeft er een dubbel gevoel bij. ,,Heel leuk natuurlijk. Het is een blijk van waardering dat ze langs komen maar het is natuurlijk niet bepaald een feestelijke gebeurtenis.”