Persoon uit water gehaald in Den Bosch.
Volledig scherm
Persoon uit water gehaald in Den Bosch. © Gerben van der Bruggen / Meesters Multimedia

Oudere man die in Den Bosch in water viel in het ziekenhuis overleden

DEN BOSCH - De oudere man die zaterdagmiddag in het water van de Zuid-Willemsvaart aan de Van Berckelstraat in Den Bosch is gevallen, is later die nacht in het ziekenhuis overleden. Dat meldt de politie zondagochtend. 

De man werd na zijn val in de Zuid-Willemsvaart door hulpverleners naar de kant gehaald en gereanimeerd. Daarna werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hier overleed hij later aan zijn verwondingen. 

Volgens een woordvoerder van de politie was er geen sprake van een misdrijf, maar ging het om een ongeluk. Hoe het ongeval kon gebeuren, is onduidelijk. 

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.