In plaats van een kermismatinee op het terras van café de Paternoster kwam uitbater Bert Henkelman met zijn zangtrio naar zorgcentrum De Taling. Vrijwilligster Mieke Daniels danst met bewoner Jan Wijnhoven, terwijl Wilma van Dartel ‘Mexico’ ten gehore brengt.
Volledig scherm
In plaats van een kermismatinee op het terras van café de Paternoster kwam uitbater Bert Henkelman met zijn zangtrio naar zorgcentrum De Taling. Vrijwilligster Mieke Daniels danst met bewoner Jan Wijnhoven, terwijl Wilma van Dartel ‘Mexico’ ten gehore brengt. © Marc Bolsius

Ouderen krijgen advocaatje en Bossche bol dit jaar thuis in plaats van op de kermis

DEN BOSCH - Geen kermismatinee voor ouderen op het terras van café De Paternoster dit jaar. Wel ‘gewoon’ een middag met oude muziek, een Bossche bol en een advocaatje met slagroom.

  1. Woonzorgcentrum Sint Jozefoord in Nuland heeft eerste ‘Walk in the parQ’ van ons land

    Woonzorg­cen­trum Sint Jozefoord in Nuland heeft eerste ‘Walk in the parQ’ van ons land

    NULAND - Alsof ze een balletdanseres is buigt de 86-jarige zuster Emmanuela Versantvoort diep door haar knieën. „Ik ben nog fit”, zegt ze. ,,Weet niet waar ik het aan te danken heb. Vroeger veel gelopen, gefietst en zowat mijn hele leven als hoofd van de kinderafdeling van het Carolus-ziekenhuis in Den Bosch gewerkt. Bij het woonzorgcentrum in Nuland wandel ik nu nog steeds graag door de bossen.”