Nikki van Berlo (links) en Rachelle Kuiper komen vanuit Veghel een biertje drinken en picknicken aan de IJzeren Man in Vught.
Volledig scherm
PREMIUM
Nikki van Berlo (links) en Rachelle Kuiper komen vanuit Veghel een biertje drinken en picknicken aan de IJzeren Man in Vught. © Roel van der Aa

Picknicken bij de IJzeren Man: ‘Op deze mooie dag hebben we maanden gewacht’

DEN BOSCH/VUGHT - ,,Allemaal even vasthouden!” Het rubberbootje botst met een behoorlijke klap tegen de steiger aan de Dommel. Sjoerd, Olivier en Tijn begonnen zondag op de plek waar wandelaars normaal met voetveer ‘De Moerasdraak’ tussen het Vughter Eiland en het Bossche Broek de rivier kunnen oversteken spontaan met een eigen veerdienst. 

 1. Brede Bossche binnenstad zit om centen verlegen, ‘Geouwehoer is stoer, maar het gaat om regie, keuzes, lef en geld’
  PREMIUM

  Brede Bossche binnenstad zit om centen verlegen, ‘Geouwehoer is stoer, maar het gaat om regie, keuzes, lef en geld’

  DEN BOSCH - Sfeergebieden, samenwerking tussen bewoners en ondernemers en een binnenstadsmanager. Enkele ingrediënten om in 2030 25 procent meer bezoekers naar de Bossche binnenstad te trekken. Het college van B en W vindt een pracht van een plan en visie voor de nieuwe brede Bossche binnenstad neergelegd te hebben. Dat vinden de meeste politieke partijen ook nog wel, maar uiteindelijk draait het toch altijd om de centen.
 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen