Volledig scherm
PREMIUM
De N65 gaat © Gemeente Vught

Plan voor rigoureuze ombouw N65 levert 130 zienswijzen op

VUGHT - Het ‘ontwerpbestemmingsplan N65 Vught’ heeft 130 zienswijzen opgeleverd. Van omwonenden van de rijksweg tot aan organisaties zoals de Fietsersbond en de Natuur- en Milieugroep Vught. Het plan lag tot en met 24 juli ter inzage.

De N65 gaat rigoureus op de schop. Een ingrijpende operatie die volgens planning in 2021 start en twee jaar duurt.  Daarna (2024-2025) volgt nog de ‘omkering’ van de N65 en het spoor. Op de plekken waar de N65 de bebouwde kom van Vught doorkruist, wordt de rijksweg (half)verdiept. 

  1. Koning Willem I College wél genomineerd maar buiten mbo-prijzen

    Koning Willem I College wél genomi­neerd maar buiten mbo-prij­zen

    APELDOORN - Met een flinke afvaardiging toog het Koning Willem I College uit Den Bosch op deze maandag - de Dag van het mbo - naar theater Orpheus in Apeldoorn. Die locatie vormde het decor van de uitreiking van een aantal prestigieuze mbo-prijzen. Voor het eerst was er tijdens de jaarlijkse happening een prijs voor het Onderwijsteam van het Jaar. Het KW1C-team van de Middelbare Horeca School behoorde tot de tien genomineerden. De jury onder leiding van Dirk Meegens wees uiteindelijk in de betreffende categorie ROC Nijmegen als winnaar aan.