Volledig scherm
Auto in beslag genomen bij een inval in een woning aan de Fuutlaan in Engelen © Politie Den Bosch

Politie vindt meer Bossche hennepkwekerijen na vondst in huis aan Fuutlaan

DEN BOSCH -  Bij de speciale actie van de gemeente en politie donderdag in Den Bosch om hennepkwekerijen te ontmantelen zijn in totaal tien adressen onderzocht. Donderdag maakte de gemeente bekend dat een hennepkwekerij werd gevonden aan de Fuutlaan in Engelen. Vrijdag vertelde een woordvoerder dat ook een hennepkwekerij is gevonden aan de Hennequinstraat en aan de Zevende Reit.

Op deze adressen werden in totaal 340 hennepplanten in beslag genomen. ,,Op een vierde adres werden kweekbenodigdheden aangetroffen en waren er onregelmatigheden met de energiemeter. Dat kan duiden op illegaal gebruik van elektra. De medewerkers van Enexis gaan met deze onveilige situatie aan de slag’’, aldus de woordvoerder. 

De politie doet nog onderzoek. Er zijn op dit moment nog geen aanhoudingen verricht. Voor wat betreft de woning aan de Fuutlaan doet de belastingdienst nader onderzoek. 

  1. Eigen straat voor hockeycoach, maar dan bij het voetbalstadion van Den Bosch
    PREMIUM

    Eigen straat voor hockey­coach, maar dan bij het voetbalsta­di­on van Den Bosch

    DEN BOSCH - Den Bosch eert een groot hockeycoach met een eigen straat, maar de plek waar dat gaat gebeuren is heel opmerkelijk: tussen stadion De Vliert en het terrein van het roemruchte BVV. Een plek die al decennia voetbal ademt. Maar daar komt dus het Wim van Heumenplantsoen. Dan was een eerbetoon aan de Bossche wielerheld Gerrit Schulte, die twintig meter verderop woonde, nog veel logischer geweest.