De schade na de eerste inval met het pantservoertuig aan de Geulweg in Den Bosch, in oktober 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
De schade na de eerste inval met het pantservoertuig aan de Geulweg in Den Bosch, in oktober 2020. © Bart Meesters

Politie vond ‘meerdere valse paspoorten’ en ruim 37 mille bij Bosschenaar Daan C.

DEN BOSCH - De politie heeft op 18 januari bij de inval in de woning van Bosschenaar Daan C. ‘meerdere valse paspoorten’ en een geldbedrag van 37.650 euro gevonden. Samen met zijn drie medeverdachten handelde de Bosschenaar behalve in xtc ook in cocaïne en crystal meth, zo maakte het Openbaar Ministerie vrijdagmorgen in de rechtbank bekend. 

 1. N65 moet een weg van de toekomst worden, vinden Vughtse natuur- en milieuclubs
  PREMIUM

  N65 moet een weg van de toekomst worden, vinden Vughtse natuur- en milieu­clubs

  VUGHT - Geluidsschermen en tunnelwanden die zonne-energie opwekken. Gekapte bomen verwerken tot insectentorens of gebruiken als muur voor inheemse planten en andere kleine dieren. De Vughtse natuur-, milieu- en duurzaamheidsclubs gaan binnenkort met de gemeente in gesprek over de nieuwe N65. ,,Een weg die een grote waarde kan toevoegen aan onze toekomst”, schetst Jan Peters, voorzitter van HOT en voormalig directeur Asset Management bij Enexis.
 2. Blinden en slechtzien­den hebben veel overlast van nieuw speelveld in hun achtertuin: 'Bang dat ik een bal tegen mijn hoofd krijg’
  PREMIUM

  Blinden en slechtzien­den hebben veel overlast van nieuw speelveld in hun achtertuin: 'Bang dat ik een bal tegen mijn hoofd krijg’

  VUGHT - Begeleiders van de Robert Coppes Stichting hebben een avondje geturfd. Maar liefst vijftien ballen vlogen over de haag van de woonvorm voor blinden en slechtzienden aan het Bisschop Zwijsenplein in Vught en kwamen terecht op het terras. Eén bal rolde zelfs de huiskamer binnen. Er raakte nog niemand gewond, maar de bewoners zijn het zat. Ze willen maatregelen.
 1. Opnieuw veel doden na luchtaanvallen op Gaza: paus roept op tot wapenstilstand
  Play

  Opnieuw veel doden na luchtaan­val­len op Gaza: paus roept op tot wapenstil­stand

 2. Pro-Palestijnse demonstratie in Nijmegen: 'Free free Palestine'
  Play

  Pro-Palestijn­se demonstra­tie in Nijmegen: 'Free free Palestine'