In de Bossche Korte Putstraat geldt in deze coronatijd ‘eenrichtingsverkeer’. Deze foto werd gemaakt toen de restaurants dicht moesten en de looprichtingen dus niet golden.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Bossche Korte Putstraat geldt in deze coronatijd ‘eenrichtingsverkeer’. Deze foto werd gemaakt toen de restaurants dicht moesten en de looprichtingen dus niet golden. © Olaf Smit

Restaurants op de bon omdat terrassen niet op tijd leeg zijn: 'Ik ben woedend, agenten hadden niet eens mondkapje op’

DEN BOSCH - Furieus zijn ze, horecabazen in de Korte Putstraat. Bijna alle zaken in deze bekende restaurantstraat in hartje Den Bosch gingen op de bon omdat hun terrassen vrijdag kort na 22.00 uur nog niet leeg waren. ,,Dit voelt heel wrang, zo aan de eindstreep van de coronaregels. De agenten liepen zelf tegen de looprichting in en hadden binnen niet eens een mondkapje op.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”