Robin van Roosmalen en Andy Souwer geven een kickboksworkshop om geld in te zamelen voor een operatie van de 9-jarige Bennie Krijbolder.
Volledig scherm
Robin van Roosmalen en Andy Souwer geven een kickboksworkshop om geld in te zamelen voor een operatie van de 9-jarige Bennie Krijbolder. © Roel van der Aa

Robin, Andy en al die anderen slaan handen ineen voor doodzieke 9-jarige Bennie

DEN BOSCH - Hij lijdt aan een zeer kwaadaardige vorm van kanker in de hersenstam. De tijd dringt voor de 9-jarige Bennie Krijbolder uit Den Haag. Er is nog hoop. Een peperdure behandeling in het buitenland, die niet wordt gedekt door de verzekering, brengt heel misschien redding. 

  1. De Maas ligt vol met rommel, maar zelf opruimen wordt afgeraden: dit is waarom
    PREMIUM

    De Maas ligt vol met rommel, maar zelf opruimen wordt afgeraden: dit is waarom

    DEN BOSCH - Dat het hoge water in de Maas veel problemen met zich mee heeft gebracht, is in de afgelopen dagen wel gebleken. Doorgebroken dijken, overstromingen, ondergelopen voetbalvelden. Het aantal incidenten is eindeloos. En hoewel het grootste gevaar inmiddels is geweken, is er volgens waterschap Aa en Maas nog altijd reden voor voorzichtigheid. Want: de Maas ligt vol met rommel, die je volgens het waterschap vooral niet zelf op moet ruimen.