Volledig scherm
Een sportieve uitlaat bleek de 'schietpartij' te zijn © Bart Meesters

‘Schietpartij’ in Den Bosch blijkt knallende uitlaat te zijn

DEN BOSCH - De politie is woensdagavond tevergeefs uitgerukt voor een schietpartij op de Balkweg in Den Bosch. Er bleek namelijk geen sprake te zijn van een schietincident, maar van een knallende uitlaat.

Een vrouw belde rond 20.25 uur de politie op dat er geschoten zou zijn op de Balkweg. Zeven politiewagens reden naar de plek van het schietincident en verschillende agenten hadden een kogelwerend vest aan.

Maar op de Balkweg werd niks aangetroffen. Op een parkeerdek aan de nabijgelegen Tinnegieterstraat wél, maar geen schietpartij. ,,Daar aangekomen troffen wij een auto met een sportieve uitlaat aan die de nodige knallen produceerde", aldus de politie.

Volledig scherm
Een sportieve uitlaat bleek de 'schietpartij' te zijn © Bart Meesters
  1. Angstige carnavalsavond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’
    PREMIUM

    Angstige carnavals­avond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’

    DEN BOSCH - Van het ene op het andere moment raakten ze volledig de weg kwijt. De 14-jarige dochter van Maartje viel zaterdag na twintig minuten in de stad te zijn geweest zomaar neer op de Parade in Den Bosch. Vlak daarvoor voelde de 22-jarige dochter van Filiz zich opeens ‘stomdronken’ na slechts een paar biertjes. ,,We vermoeden dat er pogingen zijn gedaan om onze dochters te drogeren”, vertellen twee bezorgde moeders aan het Brabants Dagblad.