Volledig scherm
Scooterrijder vlucht na aanrijding in Den Bosch © Meesters Multimedia / Bart Meesters

Scooterrijder vlucht en laat gewonde bijrijder achter na aanrijding in Den Bosch

DEN BOSCH - Op de Rietveldenweg in Den Bosch heeft een automobiliste een scooter geschept. Daarop zaten twee mannen. De bestuurder van de scooter sloeg na het ongeluk op de vlucht en liet zijn gewonde bijrijder achter. Beide mannen zijn aangehouden. 

De automobiliste verliet een parkeerplaats bij de Renaultgarage en zag de scooterrijders op het fietspad over het hoofd. Een van de mannen op de scooter raakte gewond bij de botsing, waaronder aan zijn hoofd. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere man besloot om nog onbekende reden direct de benen te nemen. Hij is niet veel later in de buurt van het ongeval aangehouden. 

Het viel de politie op dat de scooter waarop de mannen reden was overgespoten. Hierdoor ontstond bij hen het vermoeden dat het voertuig mogelijk gestolen is. Om deze reden besloten agenten om ook de gewonde bijrijder aan te houden. Hij wordt in het ziekenhuis behandeld en zal daarna worden overgedragen aan de politie. 

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Wel is de auto beschadigd. Ook de scooter liep flinke schade op.

Volledig scherm
Beide voertuigen raakten beschadigd. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
Volledig scherm
Ongeluk Rietveldenweg in Den Bosch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
 1. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
  PREMIUM

  Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

  Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”
 2. ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemeesterslek in Den Bosch’
  PREMIUM

  ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemees­ter­slek in Den Bosch’

  DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de Bossche fractievoorzitter Sjef van Creij (Gewoon-geDREVEN) ervan in juli 2017 vertrouwelijke informatie rond de burgemeestersbenoeming te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan gemeenteraadslid Will Hoeben (De Bossche Groenen). Al eerder werd bekend dat het OM Van Creij ervan verdenkt de naam van de nummer één van de vertrouwenscommissie te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan toenmalig wethouder Jos van Son.