Volledig scherm
Stoffelijk overschot gevonden in Den Bosch © Meesters Multimedia / Bart Meesters

Stoffelijk overschot in singel Den Bosch is van vermiste Jan Brekelmans (70) uit Sint-Michielsgestel

DEN BOSCH - In een singel aan de Gestelseweg in Den Bosch is donderdagavond het stoffelijk overschot gevonden van sinds maandag vermiste Jan Brekelmans uit Sint-Michielsgestel. Dat bevestigt de politie.

Het lichaam werd rond 18.30 uur ontdekt. Hoe de 70-jarige man om het leven is gekomen is nog niet duidelijk. De politiewoordvoering laat weten op dit moment niet uit te gaan van een misdrijf. 

Het onderzoek is nog in volle gang. Het lichaam is inmiddels geborgen. 

Volledig scherm
Stoffelijk overschot gevonden in Den Bosch © Meesters Multimedia / Bart Meesters
  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.