Volledig scherm
Fort Isabella staat 21 en 22 september in het teken van het Hoge Bomen Festival. © Peter De Bruijn

The Doors, Rolling Stones, Queen, Abba en André Hazes tribute bands op Hoge Bomen festival Vught

VUGHT - Fort Isabella in Vught staat 21 en 22 september in het teken van het Hoge Bomen Festival. Een muziekevenement met diverse tributebands. 

Tussen de hoge bomen in de groene omgeving brengen diverse nationale en internationale tributebands hun muziek ten gehore. Zaterdag 21 september staan The Doors door The Doors in concert (NL), Rolling Stones door Sticky Fingers (IT), Queen door Mother Mercury (BE) op het programma.

Zondag 22 september is het de beurt aan ABBA door ABBA FEVER (NL) en André Hazes tribute door H6 (NL). Een dertienkoppig orkest dat het laatste concert van André Hazes, ‘Zij gelooft in mij’ ten gehore brengt.

Lokale acts

Beide dagen worden ook gevuld met lokale acts. Aanvang is om 13.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hogebomenfestival.nl. 

De organisatie adviseert om met de fiets of te voet te komen. Om alles in goede banen te leiden, worden verkeersregelaars ingeschakeld. De auto parkeren kan aan de Honderdmorgense dijk, vanaf de Kampdijklaan, over de brug over het Drongelens Kanaal naar de Gementweg en vervolgens linksaf naar de Grobbendonksche kooiweg en dan de kanaalweg ( 1 zijde)  aan één zijde in de wegbermen. Auto’s die verkeerd staan geparkeerd worden verwijderd. 

  1. Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsverkrachting: ‘Dit is ongelooflijk’
    PREMIUM

    Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsver­krach­ting: ‘Dit is ongeloof­lijk’

    DEN BOSCH - ,,Ongelooflijk’’, zegt de Bossche advocaat Pieter van der Kruijs over het in vrijheid stellen van acht Bossche jongeren die vorige week dinsdag werden aangehouden voor groepsverkrachting. De politie verrichtte de aanhoudingen vorige week dinsdag na meldingen door drie minderjarige Bossche meisjes over groepsverkrachtingen in een pand op Orthen in Den Bosch.