Volledig scherm
Bosch Parade © Bosch Parade

Tweede tribune langs route Bosch Parade

DEN BOSCH - Er is veel belangstelling voor een plek op de tribune bij de Bosch Parade. Daarom heeft de organisatie besloten om een tweede tribune te plaatsen. 

De eerste tribune, de Mariatribune, komt bij de Mariabrug. De kaarten hiervoor gaan zo hard dat nu ook een tweede tribune wordt geplaatst. Die St.-Janstribune komt naast het Bolwerk aan de Sint-Janssingel. 

Organisator Miesjel van Gerven: ,,We hadden een optie genomen op een tweede tribune. Veel mensen willen toch verzekerd zijn van een goede en droge zitplaats. In totaal kunnen we nu twee keer 400 plaatsen verkopen. Op dit moment zijn we al uit de kosten van de huur. Alles wat nu nog wordt verkocht komt ten goede aan de Bosch Parade. Dat is ook nodig, want we moeten laten zien dat we in staat zijn om zelf inkomsten te krijgen. Wie een zitplaats neemt, steunt ons dus rechtstreeks.” 

De tribuneplekken kosten 9,50 euro. Volgens de organisatie gaat de ruimte voor de tribune niet ten koste van de gratis plekken langs de kant. Overal langs de Stadsdommel kunnen belangstellenden zelf een plekje zoeken. 

De Bosch Parade is op 21, 22 en 23 juni

Volledig scherm
Bij de Mariabrug aan de Van der Does de Willeboissingel was al een tribune gepland. Een tweede komt bij het Bolwerk langs de Sint-Janssingel © Bosch Parade
Volledig scherm
Een van de deelnemers aan de Bosch Parade die in 2014 op de Dommel in de Bossche binnenstad werd gehouden. foto Marc Bolsius IPTCBron Marc Bolsius;marcbolsius#ziggo.nl Den Bosch, Boschparade, een optocht over het water van rivier de Dommel van het Willemsplein naar de Boombrug. De acts zijn gebaseerd op het leven en werk van Jeroen Bosch. OP DE FOTO DE Verzoeking van de heilige Antonius voor PAR bO2XL;bdstadwk24robertvanlith;;Nederland;NLD © Marc Bolsius