Volledig scherm
© Google Streetview

Twintig ouders gaan met elkaar op de vuist tijdens kinderfeestje KidsPlaza in Vught

VUGHT - Zo'n twintig volwassenen zijn zaterdagmiddag met elkaar op de vuist gegaan tijdens een kinderfeestje in het kinderspeelparadijs KidsPlaza aan de Maarten Trompstraat in Vught. De politie kwam met drie eenheden om de situatie onder controle te krijgen. 

De wijkagent van Vught, Marcel de Rouw, meldt dat hij meerdere meldingen ontving van een vechtpartij tussen volwassenen. Dit gebeurde tijdens een kinderfeestje in de Vughtse indoor speelhal. Bij de ruziemakende volwassen zouden ouders zitten van de kinderen die aanwezig waren. ,,De sfeer was gespannen. Dat dit gebeurt terwijl er kinderen aanwezig zijn, is niet best”, zegt de wijkagent. 

Speelhal vroegtijdig gesloten

Een deel van de groep vechtende ouders is uiteindelijk weggegaan. Een ander deel is gebleven en is in gesprek gegaan met de politie. Zover bekend zijn er geen gewonden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, maar volgens de wijkagent kan dit nog gebeuren. 

De situatie was na een half uur, rond 17.25 uur, onder controle. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding was. 

KidsPlaza zegt nog niet te kunnen reageren op het incident. Wel is het speelparadijs voor kinderen ontruimd en vroegtijdig gesloten.

  1. Supportersbus FC Den Bosch bij ‘kansloze actie’ gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch bij ‘kansloze actie’ gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’

    DEN BOSCH/BREDA - Een bus vol met FC Den Bosch-supporters is vrijdag op weg naar de wedstrijd tegen NAC in Breda stopgezet door de politie en naar het politiebureau gebracht voor controle. De politie vermoedde na een tip dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken tijdens de wedstrijd’. Maar tijdens het fouilleren van de groep - in het cellencomplex - bleek dat bijna niemand iets op zak had.