Volledig scherm
PREMIUM
Vanwege een vechtpartij met twintig ouders werd kinderspeelparadijs KidsPlaza in Vught gisteren ontruimd en vroegtijdig gesloten. © Miranda van Houtum/BD

Twintig volwassenen keerden zich tegen één vrouw: ‘Triest dat ze zich zo hebben laten gaan in het bijzijn van kinderen’

VUGHT - Waar de ouders in het Vughtse kinderspeelparadijs zaterdag precies ruzie over kregen, is manager José Lambregts van KidsPlaza niet duidelijk. ,,Er is geen aangifte gedaan. Het is triest dat men zich zo heeft laten gaan in het bijzijn van de aanwezige kinderen”, zegt ze de ochtend na het vervelende incident.  

Zaterdag aan het einde van de middag gingen zo'n twintig volwassenen met elkaar op de vuist tijdens een kinderfeestje. ,,Een groep volwassenen keerde zich tegen één vrouw en dat mondde uit in een gevecht”, schetst de manager.  

  1. Supportersbus FC Den Bosch bij ‘kansloze actie’ gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch bij ‘kansloze actie’ gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’

    DEN BOSCH/BREDA - Een bus vol met FC Den Bosch-supporters is vrijdag op weg naar de wedstrijd tegen NAC in Breda stopgezet door de politie en naar het politiebureau gebracht voor controle. De politie vermoedde na een tip dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken tijdens de wedstrijd’. Maar tijdens het fouilleren van de groep - in het cellencomplex - bleek dat bijna niemand iets op zak had.