Echtpaar Becks uit Den Bosch
Volledig scherm
Echtpaar Becks uit Den Bosch © Familiefoto

Via een raampje hield hij haar verliefd in de gaten

DEN BOSCH - Het was voor Toon Becks altijd een moment om naar uit te kijken: als Willy Claasen bij een vriendin op bezoek was aan de Weversplaats, stond hij door een raam met verliefde ogen naar haar te kijken. Dat heeft hij een tijdje volgehouden, totdat hij haar in levenden lijve ontmoette bij dansgelegenheid Francee. Daar sprongen ook voor Willy de vonken over.

 1. Grote internationale actie tegen drugsbende: 18 aanhoudingen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

  Grote internatio­na­le actie tegen drugsbende: 18 aanhoudin­gen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

  DEN BOSCH/KERKDRIEL - De politie van Den Haag heeft woensdagochtend samen met de politie in Spanje en België een grote internationale actie gehouden tegen een crimineel netwerk dat handelde in drugs. Er zijn invallen gedaan op tientallen locaties in Nederland, Spanje, België, Hongarije en Slowakije. Ook aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch en aan de Bulkseweg in Kerkdriel was de politie aanwezig.
 2. Bossche cafés zien 11-11 als een gewone woensdag, géén carnaval binnen en op terras
  PREMIUM

  Bossche cafés zien 11-11 als een gewone woensdag, géén carnaval binnen en op terras

  DEN BOSCH - Zo'n zestig Bossche cafés roepen carnavalsvierders op om op 11-11 niet naar het centrum van de stad te komen om de opening van het carnavalsseizoen te vieren. ,,Wij zijn wel open, maar zien 11-11 als een gewone woensdag en zullen dan bijvoorbeeld geen carnavalsmuziek draaien’’, verklaren Otto van den Groenendaal (Pumpke) en Loek de Graauw (Smidse) van Horecavereniging 11-11.