Volledig scherm
© Thinkstock

Vijf mannen slaan Ossenaar knock-out bij Bourgondisch 's-Hertogenbosch, vrouw krijgt glas in gezicht tijdens tumult

DEN BOSCH - Een groep van vijf mannen heeft afgelopen zaterdag bij Bourgondisch 's-Hertogenbosch op de Parade een 45-jarige Ossenaar in elkaar geslagen. Daarnaast kreeg een 23-jarige vrouw uit Vlijmen een glas in haar gezicht, zij liep zware verwondingen in het gezicht op. De politie heeft nog niemand aangehouden.

De ruzie zou oorspronkelijk tussen twee mannen gaan, maar een van de twee haalde zijn vrienden erbij. Het slachtoffer werd rond 23.00 uur in elkaar en knock-out geslagen door de groep. Ook zou hij tegen zijn hoofd zijn geschopt. ,,We hebben van hem nog geen aangifte ontvangen, maar dat kan zijn omdat hij nog in het ziekenhuis kan liggen", zegt de politie.

Glas in gezicht

Niet alleen de man liep verwondingen op. Iemand uit de groep van vijf mannen gooide een glas en dat spatte uiteen op het gezicht van een 23-jarige Vlijmense vrouw. De vrouw had niks te maken met de ruzie. ,,Zij heeft allemaal hechtingen in haar gezicht. Dat is heel heftig", aldus de politiewoordvoerder. ,,Verder heeft ze ook schade aan haar gebit.” Ze heeft aangifte gedaan.

  1. Angstige carnavalsavond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’
    PREMIUM

    Angstige carnavals­avond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’

    DEN BOSCH - Van het ene op het andere moment raakten ze volledig de weg kwijt. De 14-jarige dochter van Maartje viel zaterdag na twintig minuten in de stad te zijn geweest zomaar neer op de Parade in Den Bosch. Vlak daarvoor voelde de 22-jarige dochter van Filiz zich opeens ‘stomdronken’ na slechts een paar biertjes. ,,We vermoeden dat er pogingen zijn gedaan om onze dochters te drogeren”, vertellen twee bezorgde moeders aan het Brabants Dagblad.