In de einduitspraak verwerpt de Raad woensdag dat verhaal en stelt dat de gemeente Den Bosch haar terecht een afvalboete van 150 euro heeft opgelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
In de einduitspraak verwerpt de Raad woensdag dat verhaal en stelt dat de gemeente Den Bosch haar terecht een afvalboete van 150 euro heeft opgelegd. © Ad de Koning/ED

Vrouw uit Den Bosch kan Raad van State niet overtuigen met ‘papierafvaltruc’ en dus moet ze boete betalen

DEN HAAG/DEN BOSCH - De Raad van State vindt het onaannemelijk dat iemand papierafval van een inwoonster van Den Bosch uit een afvalbak aan de Sint-Janssingel heeft gepeuterd en vervangen door eigen oud papier.

Dat beweerde de vrouw eerder tijdens een rechtszaak. In de einduitspraak verwerpt de Raad woensdag dat verhaal en stelt dat de gemeente Den Bosch haar terecht een afvalboete van 150 euro heeft opgelegd. 

  1. Al na drie dagen zagen JBZ-collega’s dat de nepverpleegkundige ‘niet pluis’ was
    video

    Al na drie dagen zagen JBZ-collega’s dat de nepver­pleeg­kun­di­ge ‘niet pluis’ was

    DEN BOSCH - In de dagen dat ziekenhuizen vanwege de golf aan coronapatiënten naarstig op zoek waren naar zorgpersoneel is bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch een nepverpleegkundige naar binnen geglipt. Deze 24-jarige Bosschenaar heeft er uiteindelijk dertien dagen gewerkt en in die tijd heeft hij 25 tot 30 patiëntendossiers ingezien. ,,We zijn geschokt door het bedrog”, reageert het JBZ.