Oud papier en vuilniszakken
Volledig scherm
PREMIUM
Oud papier en vuilniszakken © Johannes van Beurden

Vuil stapelt zich op in gangen aanleunwoningen Grevelingen: ‘Eten en vocht op de vloer, stank’.

UPDATEDEN BOSCH -   ‘Ik had laatst de bisschop op bezoek, ik schaamde me om hem door de hal te moeten laten lopen’.  Johannes van Beurden is het beu. Met lede ogen zag hij hoe de centrale hal van de flats aan de Grevelingen het vuil zich steeds hoger op stapelde. Hij sloeg alarm.

Aan de Grevelingen staat een groot  appartementengebouw. Het is een complex van woningcorporatie Woonveste met uiteenlopende bewoners.  De woningen worden gehuurd van woningcorporatie Woonveste.  Een deel van de bewoners krijgt thuiszorg en huishoudelijke hulp. Andere mensen hebben helemaal geen zorg nodig. Het zijn meestal wat oudere mensen, maar een aantal werkt bijvoorbeeld nog. 

  1. Het mag: Horeca krijgt meer terrasruimte en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    Het mag: Horeca krijgt meer terrasruim­te en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    DEN BOSCH - Op de Parade, Markt en in de Kerkstraat komt vanaf 1 juni tot en met 15 oktober extra ruimte voor terrassen. De terrassen op de Parade zijn uitsluitend bestemd voor ondernemers van het plein. Op de Parade komt ook een paviljoen dat is bestemd als borrelplek waar gasten een drankje kunnen drinken ‘voordat zij worden geleid naar hun tafel in een horecabedrijf in de Korte Putstraat.