De parkeerplaats met JOP in Maliskamp.
Volledig scherm
De parkeerplaats met JOP in Maliskamp. © google

VVD wil camera's op parkeerplaats Maliskamp

MALISKAMP - De VVD-fractie in de gemeenteraad wil plaatsing van (tijdelijke) camera's op de parkeerplaats bij kindcentrum  de Meerlaer in Maliskamp vanwege drugsoverlast. Maar de politie heeft dat nog niet vastgesteld.  

 1. Swapfiets met blauwe voorband breidt uit met elektrische fiets

  Swapfiets met blauwe voorband breidt uit met elektri­sche fiets

  DEN BOSCH - Fietsen met een blauwe voorband. Daarvan zie je er steeds meer in Den Bosch rijden. Volgens Swapfiets is de tijd nu rijp voor e-bikes waarvan de accu 145 kilometer vooruit kan. ,,We hadden een trage start in 2017. Maar vanaf de zomer 2018 is het veranderd en hebben we een sterke groei meegemaakt bij meerdere type fietsen die wij verhuren’’, zegt een woordvoerder van het bedrijf waarvan bijna 40 filialen zijn gevestigd in Nederland. Ook in België, Duitsland en Denemarken wordt deze service geboden.
 2. Bossche buurt baalt van motorrijders: ‘De herrie is niet te harden’
  PREMIUM

  Bossche buurt baalt van motorrij­ders: ‘De herrie is niet te harden’

  DEN BOSCH - De Herven staat bekend als een rustige Bossche buitenwijk zonder wanklank. Maar volgens een aantal bewoners klinkt juist daar geregeld oorverdovende herrie. Het zou gaan om klanten van het bedrijf Central Harley-Davidson, dat na een verhuizing vanuit Veghel sinds maart is gevestigd aan de Hervensebaan. De mede-directeur van het zestien jaar oude familiebedrijf zegt er alles aan te doen om de geluidsoverlast aan te pakken.