De kruising De Bréautélaan (rechts) en de Martinilaan op de N65 in Vught. De rijksweg wordt twee meter dieper aangelegd, waardoor fietsers en voetgangers geen steile helling meer hoeven te nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising De Bréautélaan (rechts) en de Martinilaan op de N65 in Vught. De rijksweg wordt twee meter dieper aangelegd, waardoor fietsers en voetgangers geen steile helling meer hoeven te nemen. © Marc Bolsius

Werk aan N65 start op z’n vroegst medio 2022, oversteek Martinilaan in Vught gemakkelijker

VUGHT - Met een beetje mazzel gaat de bouw van de nieuwe N65 tussen Vught en Tilburg, met forse vertraging,  medio 2022 beginnen. De nieuwe stikstofberekeningen zijn klaar, zodat de Raad van State ook weer verder kan met het bestemmingsplan.

  1. Files in en rond Den Bosch eerder regel dan uitzondering; spits is een groot drama
    PREMIUM

    Files in en rond Den Bosch eerder regel dan uitzonde­ring; spits is een groot drama

    DEN BOSCH - Wie de afgelopen weken in de avondspits Den Bosch probeerde uit te komen, heeft het aan den lijve ondervonden. Het verkeer op de A2 naar het noorden en de aansluiting van de A59 tot knooppunt Empel staat muur- en muurvast. Het gevolg: bijna anderhalf uur om bijvoorbeeld van Den Bosch naar Zaltbommel te rijden. Dat de brug tussen Crèvecoeur en Hedel dicht is voor onderhoud, helpt niet echt.