Henny van Vught met twee pizza's op weg naar haar gerenoveerde huurhuis (achtergrond) in de Maximiliaanstraat.
Volledig scherm
Henny van Vught met twee pizza's op weg naar haar gerenoveerde huurhuis (achtergrond) in de Maximiliaanstraat. © Paul Roovers

Woningcorporatie trakteert op pizza's: ‘Het was niet niks wat ze moesten doormaken’

DEN BOSCH - Woningcorporatie BrabantWonen trakteerde de huurders van de woningen aan de Maximiliaanstraat, Karel de Vijfdestraat  en Karel de Stoutestraat op pizza. 

 1. Zwemparadijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectaculaire glijbaan
  PREMIUM

  Zwempara­dijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectacu­lai­re glijbaan

  DEN BOSCH - Liefhebbers van Aqua Fun, het zwemparadijs in Sportiom, moeten nog even geduld hebben. De opening van het gerenoveerde recreatieve zwembad is met twee maanden uitgesteld, van 1 oktober naar 1 december. Mede door het coronavirus is de planning uitgelopen. ,,Maar we voeren alle plannen uit die we voor ogen hadden", zegt Willem-Jan Vrolijk, projectmanager Sportiom namens de gemeente.
 2. Poolse mis voortaan óók in Den Bosch, maar zonder hostie op de tong

  Poolse mis voortaan óók in Den Bosch, maar zonder hostie op de tong

  DEN BOSCH - De Parochie van de Goddelijke Barmhartigheid, die nu anderhalf jaar deel uitmaakt van het bisdom Den Bosch, legt zich toe op het organiseren van eucharistieviering in de Poolse taal. Sinds februari zijn er vanwege een sterk verminderde belangstelling geen Poolse diensten meer in Kerkdriel. In feite is een nieuwe dienst in de Bossche Sint Cathrien daarvoor in de plaats gekomen. Zondag om 18.00 uur zal priester Krzysztof Obiedziński de aanwezigen ongetwijfeld begroeten met Szczęść Boże, oftewel de Vrede van God.