Inge Vernooy maakte er samen met haar kinderen iets moois van.
Volledig scherm
Inge Vernooy maakte er samen met haar kinderen iets moois van. © Inge Vernooy.

Ziet u een drone boven Vught? Zwaai of klap dan voor alle ‘coronahelden’

UPDATEVUGHT - De drone van Hart van Nederland die boodschappen tegen corona in heel Nederland filmt, vloog vandaag tussen 14.00 en 16.00 uur boven Vught.

Iedereen werd opgeroepen uit te kijken naar de drone en hun steun te laten blijken aan mensen die te maken hebben met het coronavirus. 

Dierbaren

Dat kunnen zorgmedewerkers of andere hulpverleners zijn, maar ook familie, vrienden of andere dierbaren die geconfronteerd zijn met het ernstige virus.

Alles was mogelijk: spandoeken, een boodschap in een weiland, vuilnisbakken beplakken om de vuilnismannen te steunen, maar gewoon zwaaien of applaudisseren kan natuurlijk ook.

Vughtenaren gaven er in grote getale gehoor aan. Op diverse plekken verschenen uitingen van dank.  

  1. Het mag: Horeca krijgt meer terrasruimte en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    Het mag: Horeca krijgt meer terrasruim­te en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    DEN BOSCH - Op de Parade, Markt en in de Kerkstraat komt vanaf 1 juni tot en met 15 oktober extra ruimte voor terrassen. De terrassen op de Parade zijn uitsluitend bestemd voor ondernemers van het plein. Op de Parade komt ook een paviljoen dat is bestemd als borrelplek waar gasten een drankje kunnen drinken ‘voordat zij worden geleid naar hun tafel in een horecabedrijf in de Korte Putstraat.