De laatste grote zege van Ingmar Berga. Op de Oostenrijkse Weissensee wint hij in 2017 het Open Nederlands kampioenschap op natuurijs. Net zoals in 2014.
Volledig scherm
PREMIUM
De laatste grote zege van Ingmar Berga. Op de Oostenrijkse Weissensee wint hij in 2017 het Open Nederlands kampioenschap op natuurijs. Net zoals in 2014. © Vincent Riemersma

Eerste marathonwedstrijd in 600 dagen: routiniers zwaaiden roemloos af, Ingmar Berga (37) nog over

Het marathonpeloton mag vandaag in Amsterdam eindelijk weer het ijs op, voor de eerste wedstrijd sinds 600 dagen. In die tussentijd zijn een hoop bekende namen roemloos afgezwaaid, één routinier uitgezonderd: Ingmar Berga (37) begint aan zijn achttiende seizoen in het A-peloton.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?