Ronald Mulder wint de 500 meter.
Volledig scherm
Ronald Mulder wint de 500 meter. © SCS/Sander Chamid

Mulder wint 500 meter, N’tab pakt wereldbeker

Ronald Mulder heeft in Heerenveen de vierde en laatste wereldbekerrace op de 500 meter gewonnen. De 34-jarige sprinter zegevierde in het lege Thialf in een tijd van 34,55 seconden. Het was voor de Zwollenaar zijn zesde wereldbekerzege op de 500 meter.

 1. Het Trauma van Sotsji zal nooit verdwijnen, maar Jan Smeekens heeft zichzelf teruggevonden: ‘Litteken zal altijd groot blijven’
  PREMIUM

  Het Trauma van Sotsji zal nooit verdwijnen, maar Jan Smeekens heeft zichzelf teruggevon­den: ‘Litteken zal altijd groot blijven’

  Hij moest het boek schrijven. Niet van zijn omgeving, maar vooral van zichzelf. Om ‘Het Trauma’ te verwerken. Jan Smeekens (34) stortte zich, nadat hij begin 2020 stopte met schaatsen, met dezelfde overgave op het schrijven van een boek. Met de zilveren olympische medaille van 2014 die centraal staat. Hoe hij goud verloor en zichzelf terugvond.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?